Qui sóc

De sempre, he creat però a vegades, no n’era totalment conscient, des dels dibuixos de petita fins als textos de gran, després la roba, ..accessoris i més dibuixos! M’agrada descobrir i provar, em mou la curiositat, la curiositat és la vida. El 2008 neix la meva marca “NOBOCHI” i aquest blog inicia una nova etapa més compromesa, més autèntica i més artesana que mai. Espero que en gaudiu! BENVINGUTS AL MEU ATELIER!!

Siempre he creado aunque a veces no de manera consciente, desde mis dibujos cuand oera chica hasta mis textos, ya de mayor, després ropa, accesorios… i más dibujos! Me gusta descubrir y provar, me mueve la curiosidad, la curiosidad es la vida. El 2008 nace mi marca “NOBOCHI” y este blog inicia una etapa más comprometida, más autentica y más artesanal. !Espero que os guste! BIENVENIDOS A MI ATELIER!!

J’ai toujours créé, même si je n’en étais totalement consciente. D’abord, petite avec mes dessins, puis mes textes quand j’ai grandi, après il y a eu les vêtements, puis les accesoires et de  nouveau des dessins !! J’adore découvrir et essayer, la curiosité me porte, la curiosité est la vie même. En 2008 naît ma marque “NOBOCHI” et ce blog prétend commencer une nouvelle étape plus engagée, plus authentique et encore plus artisanale que jamais!! J’espère que cela vous plaira!! SOYEZ LES BIENVENUS DANS MON ATELIER!!

DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERAaa

“Només aquells que s’arrisquen a anar massa lluny

arriben a descobrir com de lluny poden anar.”

T.S. Eliot

 

Anuncis
2 comentaris

2 thoughts on “Qui sóc

  1. Nobochi segueix els ritmes propis de la creació. i cada ideia agafa vida única i personal. Felicitats i espero que segueixis parint parts de tu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s