Un passeig per la moda de Barcelona: modistes, sastres, botigues…del mirinyac als anys vint

passeig

 

 

 

 

 

 

Autora: Elisenda Albertí.  Ed. Albertí, 2013; 189 pàg.

Llibre molt original per temàtica i presentació. El text va acompanyat amb fotos il·lustratives de l’època i tot plegat ens permet conèixer l’evolució de la moda a la ciutat de Barcelona i curiositats d’oficis com els sastres, les modistes, els botiguers, dependents i aprenents.

Destacaria el capítol final “Algunes botigues centenàries” on el lector es pot delectar amb la història de les mateixes i fins i tot recordar-ne algunes, com és el meu cas quan parla de Sta Eulàlia o Gonzalo Comella….

______

Libro muy original por temática y presentación. El texto está acompañado con fotos ilustrativas de la época cosa que nos permite conocer la evolución de la moda en la ciudad de Barcelona y las curiosidades de oficios como los sastres, las modistas, los tenderos, dependientes y aprendices.

Destacaría el capítulo final “Algunas tiendas centenarias” donde el lector se puede deleitar con la historia de las mismas e incluso recordar algunas, como es mi caso cuando habla de Sta Eulalia o Gonzalo Comella ….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: